DREAM ROOM【狂歡復活節】

復活節就好似兒童節一樣,爸媽都會想帶小朋友去玩,想去 Egg Hunts,但小朋太細又未必識玩,咁仲可以去邊?今次 DREAM ROOM 舉辦左【狂歡復活節】嘉年華,嘉年華會連續七日舉行,同埋只接受即場報名參加,個別收費活動設有名額上限,先到先得,額滿即止。

+++++++++++++++++++++++
「期間限定活動」:
【3月29日 – 4月4日】

~入場費用已包

《Run Run Run 小滾蛋》
讓小朋友在七彩繽紛的草地彩蛋跑道上 enjoy 刺激滾蛋遊戲!

《喂!餵餵BUNNY》
一起把精緻的紅蘿蔔小豆袋抛進兔仔肚中吧!

+++++++++++++++++++++++
「復活節嘉年華」:
【只限3月29日 – 3月30日】

~活動費用:$60

《繽FUN復活蛋DIY》
小朋友可以用七彩繽紛的顏色筆,在復活蛋上畫上自己喜愛的顏色和圖案!

《創意復活蛋畫》
小朋友在帳蓬大道中把顏料射在畫板上,製作出獨一無二的創意復活蛋畫!

+++++++++++++++++++++++
「快閃限定活動」:

【只限3月30日 [第二時段 13:00 – 15:30]】

~活動費用:$30

《快閃面部彩繪Face Painting 》
在小朋友面部或手部畫上喜愛的復活節圖案,增添無窮樂趣!

==========================
狂歡一輪,餘下嘅時間就可能繼續係場內任玩。

《幼兒小木屋》一個細小朋友嘅小天地,哩到有厚厚嘅軟墊,真係跌倒都唔怕痛!仲有各式各樣嘅玩具,真係玩到劻霖都唔拾得走!

《海陸遊戲區》唔少得有波波池,哩到啲波波顏色好舒服,影靚相一流,睇下我地張全家福就知有幾靚!仲有長長木製滑梯,但滑落黎都幾快下!最特別就係有個氹氹轉,就算係街到想搵都難,係哩到任玩唔嬲!

《露營體驗區》簡直令芊嶠癲瘋嘅一個區,有煮飯仔玩具,有bb車推,仲有得整 Pizza,真係比佢媽媽上身,一試阿媽平時有幾辛苦。

場內仲有3架唔同類型嘅車車,小朋友坐上去,影返幾張靚相,再打卡呃下 like 先。

附上 DREAM ROOM 入場收費表

**記住,復活節嘉年華活動,只限即場報名,先到先得,想玩就千其唔好錯過啦!

==========================
日期︰3月29日 – 4月4日
地點:DREAM ROOM
地址:觀塘巧明街115號柏秀中心10樓
電話:5540 8765
活動費用:DREAM ROOM入場費用,嘉年華活動需別另行收費。
備註︰部份活動可能會沾有顏料,家長可自備濕紙巾給小朋友自行清潔。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: