【嶠媽親身體驗】最屈機:醫療級別嘅家用空氣淨化機

香港空氣污染問題嚴重,先唔好講係街,係屋企嘅空氣,都有問題。今次嶠媽一家就體驗左 PPP 空氣淨化機!

BB出現由空氣污染引起嘅結膜炎、中耳炎、鼻竇炎,又或者輕微至喉嚨帶痰,都係你同我唔願意見到嘅事⋯⋯
同市面上嘅淨化機相比,PPP係一部劃時代設計嘅醫療級家用空氣淨化機!即睇介紹⋯

先講一講,PPP 空氣淨化機係配有搖控的。

空氣淨化機,是要把空氣淨化,所以空氣淨化機內必有過漏網,新開時,過漏網是白色的!但當使用時間久了,就會開始變黑,所以是要定時更換的。

其實部機很易用,一般按鈕都有圖案和英文字,所以都很易就知道怎用。

下面是出風位置。

用搖控會比較方便,而且為了不讓芊嶠和劻霖常常開關部空氣淨化機,搖控絕對幫到我,因為用搖控是可以把按鈕「Lock」住,那小孩想按也按不了。

另外,還有時間按鈕,可選1小時、2小時、4小時及8小時,時間到就會自動關機。

嶠媽是放在房間內使用的,都不覺得佔了很多位置。

嶠媽試用後感:空氣是比沒用時清新,平常我們回家後,會先開空氣淨化機,把空內空氣作淨化,淨化約半小時,淨化完畢,我們才進房,是感覺很清新。而且我們家幾位成員都有鼻敏感問題,對空氣差是十分敏感。所以空氣淨化前後的不同,我們的鼻子最大感受。

PPP 空氣淨化機包含五項技術同支援:高CADR、十字型過濾器、納米過濾技術、高級風流處理技術及專利殺菌HEPA過濾層。

只需5分鐘,就可以將空氣污染物,如PM2.5、甲醛,同致敏源等減至95%,而喺淨化嘅同時仲可以殺滅埋空氣中99.99%嘅細菌及病毒㖭!從此小朋友喺潔淨無菌嘅環境成長不再是夢!依家 HKTVmall 都有得賣喇!

===================
想立即體驗,快啲登入:

http://bit.ly/2R33Qbx

Video:http://bit.ly/PPP_ProductVideo

Video:http://bit.ly/PPP_TVC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: